.

1500mAh Încărcător Solar Panou Extern de Putere Mare pentru Wild Camere de Vânătoare Scouting Camera

1500mAh Încărcător Solar Panou Extern de Putere Mare pentru Wild Camere de Vânătoare Scouting Camera

RON 95.96

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


1500m Ah Încărcător Solar Panou Extern de Putere Mare pentru Wild Camere de Vânătoare Scouting Camera
Despre transport, vom alege cel mai rapid shippng fel se poate trimite pachete cu bateria inauntru.
1500m Ah Încărcător Solar Panou Extern de Putere Mare pentru Wild Camere de Vânătoare Scouting Camera 1500m Ah Încărcător Solar Panou Extern de Putere Mare pentru Wild Camere de Vânătoare Scouting Camera 1500m Ah Încărcător Solar Panou Extern de Putere Mare pentru Wild Camere de Vânătoare Scouting Camera Descriere Produs Tensiune de Ieșire : 6 V/9 V. Maxim Curent de Ieșire : 800m A. Panou Solar Putere : 0,4 w. Baterie litiu-ion Polimer în Interiorul : 1500m A. Tensiune și Curent de AC Adaptor : 5v și 300m A. built-in litiu polmer baterie : 1500m AH ieșire Tensiune : 7.4 V Max curent de ieșire : 800m A fișa de ieșire : 5.0*2,0 mm(DC2.1) adaptor de alimentare : intrare AC110-220; output : 9 V 1000ma montare : curea/trepied rezistent la apa IP54 temperatura de operare -22-+158 F, -30-+70 ° C umiditate de funcționare : 5%-95% Ambalare si Transport
Imagini Detaliate
Detalii livrare : 1. Comenzile se vor livra în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata a fost verificată. Comenzile din zilele de sâmbătă, duminică sau de sărbători vor procesa în următoarea zi lucrătoare, și va fi nava în termen de 24 de ore. 2. Vă rugăm să permiteți 10-30 zile pentru livrări internaționale. Unele transporturile ar putea dura mai mult supuse la autoritățile vamale locale. Transport : Putem Livra în întreaga Lume.Elementele vor fi livrate în termen de 3 zile de afaceri privind plata primite. Elementele sunt expediate din China Continentală, folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare. Plata : acceptam Ali-express de plată, dacă doriți T/T, Western union, vă rugăm să ne contactați pentru a face PI pentru tine. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor Ali-express.Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare de inchidere a licitatiei. Garanție : 12 luni de Garanție. 20 de zile de bani înapoi. Cumpara cu incredere! Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Va vom trimite o nouă înlocuire după primirea elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.
Pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva orice probleme înainte de a părăsi feedback-ul. Va vom raspunde cat mai repede posibil. Vă mulțumim pentru Înțelegere.
1. În scopul de a salva taxa de cost, valoarea pachetelor vor fi declarate 5 numai ! Dacă nu vrei "camera de vânătoare" de sarcini numele produsului în factură, vă rugăm să ne spuneți ce nume vrei în pachete.

Caracteristici cheie

Numărul De Model:
HT-B
Tensiunea De Ieșire:
6V/9V
Built-in baterie litiu-polimer:
1500mAh
Solar Pan Max Putere De Ieșire:
0,4 W
Max Curent De Ieșire :
800MA
Fișa de ieșire :
5.0X2.0 mm(DC2.1)
Adaptor De Alimentare:
Intrare AC 110~220V;1000Ma de Ieșire 9V
Montare:
Curea/Trepied
Rezistent la apa:
IP54
temperatura de funcționare:
-22~+158°F/-30 +70°C
Umiditate De Funcționare:
5% ~ 95%