.

Mare Creștere Apartamente Comerciale din Oțel Clădiri Rezidențiale și Clădiri cu mai Multe etaje Furnizor Chinez

Mare Creștere Apartamente Comerciale din Oțel Clădiri Rezidențiale și Clădiri cu mai Multe etaje Furnizor Chinez

RON 4800.00

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă

Mare Creștere Apartamente Comerciale din Oțel Clădiri Rezidențiale și Clădiri cu mai Multe etaje Furnizor Chinez
Suntem :
China este Clasa de Top Producător de Oțel Structura de Fabricație
Un nivel de Proiect Profesional, de Design de Structură din Oțel
Național de Gradul 1 Antreprenor de Specialitate pentru Structura de Otel
Permanent director al Chinei de Construcții și Structuri Metalice de Asociere
Membru al Chinei Structura de Otel de Asociere și Shanghai, Structură din Metal Industry Association
Vicepreședinte al Zhejiang Structura de Otel Asociația Industriei
DE LA PROIECTARE, FABRICARE DE FIECARE MEMBRU PENTRU INSTALAREA DE FIECARE PAS, NOI TOȚI URMĂRESC PRECIZIE ȘI PERFECȚIUNE.
PRINCIPALA STRUCTURĂ DIN OȚEL
SECUNDAR STRUCTURA DE OTEL
ACOPERIȘ ȘI DE PERETE, SISTEME SI ALTE ACCESORII
LINII DE PRODUCȚIE
Grupul nostru a introdus din străinătate de clasă mondială profesionale, linii de productie de structură din oțel, are cel mai avansat automata H-fascicul de linii de producție, conducta de schelete, cutie fascicul de linii de productie, MASINI hidraulice de perforare după tăiere C și Z tipuri de oțel linii de producție, de perete si panouri acoperis, metal, panouri sandwich linie de producție, etc., puteți completa toate tipurile de lumina din oțel, oțel grele, de mare creștere multi-structură spațială produse din oțel sarcini de procesare de înaltă calitate și eficient.
AMBALARE ȘI ÎNCĂRCARE
Avem unic cel mai profesionist și cel mai bun ambalaj în China în prezent - ÎNCADRAREA PACHET , care protejează perfect structurale din oțel membrii de orice impact deteriorarea în timpul transportului. Desigur, avem, de asemenea, pot pachet în funcție de cerințele clientului. În general, să fie încărcate într-40/20 GP, 40 HQ, 40 OT sau de transport în Vrac.
TEHNOLOGIA R&D
Grupul nostru are peste 1.200 de angajați dintre care 206 sunt tehnicieni de inginerie de toate nivelurile și toate tipurile și peste 60 de stat, clasa 1 , Clasa 2, înregistrată structura ingineri, constructori și arhitecți .
Compania are senior colegii și tehnologie profesională a organizațiilor de proiectare ca tehnologia de rezervă de forță și a stabilit o largă colaborare și R&D de relații cu o astfel de tehnologie institute de cercetare ca Universitatea Zhejiang, Northwestern Universitatea Politehnică , Zhejiang Shuren Universitatea, etc.
PROIECTAREA ȘI DETALIEREA
Standard : Standard Americii, Australia Standard, Anglia Standard, China Standard, etc.
Software : SAP2000, Auto CAD, PKPM, RSTAB, MIOARA, MTS, Tekla structures(Xsteel), 3 D3 S Tarch, etc.
DE MANAGEMENT AL CALITĂȚII
ASTĂZI, DE CALITATE, DE MÂINE PE PIAȚĂ
Grupul nostru a stabilit un sistem avansat fizice și chimice de testare centrul de structură din oțel, detine echipamente de testare, cum ar fi electronice, masini universale de testare, electro-hidraulic servo universal mașină de testare, analizor elemental, torsiune, mașină de testare, mașină de testele de impact, detector de ultrasunete defect, cerneală albastră strat de măsurare a grosimii, cu cristale lichide ceas cu pendul lovire, etc. Într-un număr mare de practici de inginerie, compania a organizat o înaltă calitate de construcție de echipă care înțelege lider în tehnologie de construcție, a constatat științific și stricte de construcție de gestionare a procesului de control, are un control al întregului proces de construcție pentru a asigura calitatea proiectului.

Caracteristici cheie

Tip:
Usi & Ferestre
Material Cadru:
Oțel