.

Bucătărie acasă Curățat Cartuș Ceramic de Baie Robinet Apa de la Robinet Filtru Purificator alb

Bucătărie acasă Curățat Cartuș Ceramic de Baie Robinet Apa de la Robinet Filtru Purificator alb

34.32
RON 30.00 -13 %

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


Se filtrează și purifică apa, da familia ta numai cele mai bune și sănătoase de apă. Acest robinet filtru de apă pot genera mare de apă purificată instantaneu și de a ajuta să facă cele mai bune degustare de cafea și ceai. Comută între filtrat apă și apă de la robinet în mod flexibil, folosind Nano KDF tehnologie pentru a inhiba dezvoltarea bacteriilor. Ceramice cartuș de filtrare pot fi curățate cu ușurință și utilizate din nou. Puteți vedea cât de mult murdăria trebuie îndepărtate pentru tine. Dacă calitatea apei din zona dvs. este foarte rău, trebuie doar să curățați filtrul mai des. Foarte ecologic. Portofel prietenos. Se Poate Elimina : rugineste, paraziți, substanțe contaminante, viermi, clor rezidual, alge,ioni de metale grele,praf,poluanți organici, gust neplăcut, cryptosporidium și giardia.Se filtrează și purifică apa, da familia ta numai cele mai bune și sănătoase de apă. Acest robinet filtru de apă pot genera mare de apă purificată instantaneu și de a ajuta să facă cele mai bune degustare de cafea și ceai.
Comută între filtrat apă și apă de la robinet în mod flexibil, folosind Nano KDF tehnologie pentru a inhiba dezvoltarea bacteriilor.
Ceramice cartuș de filtrare pot fi curățate cu ușurință și utilizate din nou. Puteți vedea cât de mult murdăria trebuie îndepărtate pentru tine.
Dacă calitatea apei din zona dvs. este foarte rău, trebuie doar să curățați filtrul mai des. Foarte ecologic. Portofel prietenos.
Se Poate Elimina : rugineste, paraziți, substanțe contaminante, viermi, clor rezidual, alge,ioni de metale grele,praf,poluanți organici, gust neplăcut, cryptosporidium și giardia.
Culoare : alb
Ieșire : 6 L/min la 0,2 Mpa.
Capacitate cartuș : aprox. 10.000 de litri, în funcție de calitatea apei.
Materialul carcasei : plastic ABS.
Cartuș de materiale de : ceramică, nano-metal grupuri mass-media și de înaltă calitate de carbon activat.
De Admisie a apei Diametru : aprox 14mm
Apa Diametru de Evacuare : aprox 10mm,15mm
Dimensiuni : 10.1x5.2x10.5cm
Acest robinet de apă utilizează Turmalina pentru filtrarea apei, turmalina este o piatră prețioasă naturale.
Este un cristal de silicat mineral aditivat cu elemente, cum ar fi aluminiu, de fier, de magneziu, de sodiu, de litiu, de potasiu sau.
Promovează metabolismul, reglarea sistemului nervos central și sistemului nervos autonom. Îmbunătățește ritmul cardiac și circulația sângelui.
Apa negative ionizator. Slab alcalin fluidele corpului poate asigura un mediu intern sănătos, purificarea sangelui, eliminarea toxinelor.
Turmalina si BRAD ajuta pentru a vă oferi cele mai de vindecare și benefic de apă disponibile și va ajuta pentru a spori și de a energiza dumneavoastră fizică și spirituală membre.
Pachetul Inclus :
1 x robinet de apa purificator cu cartuș ceramic de filtrare
1 x robinet mixt (Diametru : 20.5 mm) pentru masculin filet robinet
1 x robinet mixt (Diametru : 23mm) pentru femei filet robinet
1 x universal de cauciuc robinet mixt (Diametru : 16-25mm)
2 x inele de cauciuc
Notă : Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
XProject
Metoda De Umidificare:
Non-ceață
Zgomot:
Putere (W):
Alte
Tensiune (V):
Alte
Capacitate:
Alte