.

UNIKEA 3d Galaxy seturi de lenjerie de pat Twin/Queen-Size Univers Spațiu Tematice Cuvertură de pat Lenjerie de Pat lenjerie de Pat 3pcs/4buc Plapuma S

UNIKEA 3d Galaxy seturi de lenjerie de pat Twin/Queen-Size Univers Spațiu Tematice Cuvertură de pat Lenjerie de Pat lenjerie de Pat 3pcs/4buc Plapuma S

192.00
RON 150.00 -22 %

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


Stil : 3 D Reactive de imprimare queen-size(4 buc) 1buc Plapuma : 200 cm * 230cm 1buc cearsaf de Pat : 225cm *225cm 2 buc fata de Perna : 48cm *74cm Twin(3 PCS) 1 BUC Plapuma : 150 * 210 cm 1 BUC cearsaf de Pat : 160 * 230cm 1 BUC fețe de Pernă : 47 * 74cm
AM CASTIGAT'T VINDE ORICE FEL DE PRODUSE DE CALITATE SCĂZUTĂ. Veți obține ceea ce ai plăti pentru, fotografia este o șansă reală de către noi. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la culoare și de calitate. Efectul 3 D poate fi diferit, mulțumesc setul de produs este un generic 3 D produs, dacă ai primi produsul are culoare, ,a Refuzat să dispute Această imagine este de 3 d imagine efect de simulare, cu clientul să primească mărfurile pot fi diferența Cumpărător Sfaturi :
Nota 1 : produsul este producției în fabrică, dacă există fir de reziduuri, pur normală.
Nota 2 : atunci Când pentru a cumpăra : te pot ajuta să selectați dimensiunea. Voi încerca să răspund.
Nota 3 : La primirea mărfurilor (în funcție de informații de logistică), dacă există o problemă, vă rugăm să-mi spui în trei zile, trei zile nu vor fi acceptate dincolo de motivele de produs de protecție.
Nota 4 : Fiecare persoană's computer afișează diferite imagini de produs de nevoile de amenajare a teritoriului (lumini flash, poloneză, 3 D, modificare, etc.)
Am primit produsul, dacă nu există o ușoară diferență de culoare, pur și simplu normal.
Logistica a explicat :
Nu putem garanta logistică și viteza de transport : care implică (de vămuire, alege-u p, vreme, diverse majoră motive, nu putem garanta viteza de logistică, dar vom alege cel mai rapid canale de transport (post office).
vamale-ul creatininei : clearance-ul vamale este responsabilitatea cumpărătorului, vânzătorul este obligat să ajute cumpărătorii de vămuire (furnizarea electronică a facturii comerciale).
Dar cumpărătorii refuza (întârziată) de vămuire. Nu vom lua nici o responsabilitate. Memento Important!~ 1) Acest produs este 4buc seturi de lenjerie de pat, este plapuma , nu o pilotă!-
2) Manual de măsurare,1-8cm de eroare este normal.Multumesc!!!
3) Dacă nu se poate alege ,după plata,lăsând mesaj pentru a ne spune numărul produsului,sau va vom trimite aleatoriu.Multumesc!!!

Caracteristici cheie

Dimensiune:
King, Queen, Twin
Rezistența Culorii (Clasa A):
Standardele Naționale
Numărul De Model:
ZXJF-00101
numărul de thread:
200TC
Technics:
ȘLEFUIRE
Tip:
Carpetă Acopere Stabilit(Fără Fular)
Densitatea De Tesatura:
128X68
Model:
Tipărite
Stil:
Stil European și American
Tesatura Conta:
60
Greutate:
1.65
clasa:
Calificat
Umplere:
Nici unul
is_customized:
NO
Model Tip:
Scenic
Material:
100% Poliester
Utilizarea:
Acasă
Cantitatea:
4 buc
Tip:
Carpetă Acopere Stabilit(Fără Fular)
Dimensiunea Aplicare:
1,2 m (4 picioare),1,35 m (4.5 metri),1,5 m (5 picioare),1,8 m (6 picioare),2.0 m (6.6 f
eroare CM:
1-8cm
psihiatru:
3%