.

Dulgher Atelier,Gabaritul Mitra și Cutie de Comun Jig cu Kit Ajustabil pe Stop

Dulgher Atelier,Gabaritul Mitra și Cutie de Comun Jig cu Kit Ajustabil pe Stop

RON 160.00

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă

Caietul de sarcini : 1.Gabaritul Mitra este potrivit pentru standard mitra bar dimensiune 3/8" de 3/4" (aproximativ 9,5 mm de 19mm) 2.Acesta poate fi folosit pe cele mai multe ferăstraie de masă și tabele router cu standard de sloturi. 3.Gabaritul mitra Lungime : Aproximativ 450mm Cutie Comun Jig Kit Lungime : Aproximativ 450 mm 4.Culoare : Ca imagine a arătat Care modele se poate potrivi acest articol? DEWALT 744, 745 MASĂ a VĂZUT HARVEY MASĂ a VĂZUT ORAȘUL OȚELULUI MASĂ a VĂZUT/ CENTURA VĂZUT MAKITA 2705 MASĂ a VĂZUT Notă : acesta poate fi prevăzut cu cele mai văzut. Pachetul Inclusiv : Versiune-1 * Gabaritul Mitra Versiune-B 1 * Mitra Ecartament de 1 * Cutie Comun Atașament 1 * Ajustabil Opri Dacă vrei o potrivire ghid feroviar,vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos.
Produs pașii de instalare
On-line platforma de marketing de "Tamplar Atelier" de pe Aliexpress a fost fondată în iunie 5, 2015, august. Avem profesionale în curs de dezvoltare și echipa de producție, astfel încât să putem garanta calitatea produselor precum și de securitate și eficiență a procesului de transport.
Serviciul filosofia noastră "Dulgher Atelier de lucru" este de a oferi cele mai bune servicii pentru tamplarie iubitorii de peste tot în lume, cu cele mai bune noastre de produse. Toate produsele din "Dulgher Atelier" sunt concepute, proiectate și fabricate în China. Pe neîncetat exercitarea de calitate, diversificate inovare și excelsior de producție și de detectare, toate prezente visul nostru și mândria de "Made in China".
Dacă are vreo problemă de calitate, care duce la defectarea produsului, va vom oferi o rambursare corespunzătoare.
Dacă produsul a fost pierdut în timpul transportului, după ce compania de transport s-a dovedit că, va vom oferi o rambursare corespunzătoare.
Dacă elementele componente ale produsului au fost deteriorate în timpul transportului, noi vom fi responsabili pentru acest lucru. Clienții pot obține rambursarea parțială sau reemiterea de componente deteriorate.
Ne va livra toate comenzile în termen de 3-5 zile lucrătoare de la primirea plata integrală.
Vă rugăm să verificați local politica vamală cu atenție înainte de cumpărare. Odată ce ați terminat de plată, ar trebui să fie gata și responsabil pentru vămuire, în țara dumneavoastră, dacă este necesar. Vom scrie, de obicei, mai puțin valoarea declarată pentru comenzi, dar taxa vamală se stabilește și se plătește de către țara ta e vamale nu noi. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
Toate produsele pe care le comercializam sunt noi și la dreapta, testat inainte de livrare. Vă rugăm să verificați pachetul cu atenție atunci când ai semnat.
Dacă aveți orice întrebări sau probleme cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. vom încerca noastre cele mai bune să le rezolve pentru tine.Ne propunem pentru cinci stele serviciu și vreau să fii fericită perioadă.
Feedback-ul este extrem de important pentru noi!
Dacă sunteți mulțumit cu noastre de tranzacție.vă rugăm să găsi un moment pentru a ne lăsați un feedback pozitiv.
Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră.
Dacă există orice probleme. vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un neutru sau negativ rating.

Caracteristici cheie

DIY Consumabile:
Prelucrarea lemnului
Pachet:
Caz
Dimensiune:
450
Cerere:
Lemn Instrument De Lucru
Numărul de Bucăți:
1
Tip:
Combinație
Numărul De Model:
220
Nume De Brand:
MYTEC
Tip:
Scule De Mână