.

Universal Portabil 4buc Radio Auto Ușa Clip Panou Capitonaj Bord Audio Lumina Îndepărtarea de Instalare Demontarea, Repararea Instrument Trageți

Universal Portabil 4buc Radio Auto Ușa Clip Panou Capitonaj Bord Audio Lumina Îndepărtarea de Instalare Demontarea, Repararea Instrument Trageți

RON 15.96

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


4 X Auto Radio Auto Ușa Clip Panoul de Echipare Audio, LED-uri de Lumină de Ștergere de Instalare pârghie
Descriere :
Plastic pârghie pentru a face masina ta lumina de interior sau de înmatriculare lumina instalarea mai ușoară.
Puteți folosi această pârghie pentru a pop-up cele mai multe mașini lămpile de interior, cum ar fi harta lumini, lumini de cupola, ușă laterală luminile de curtoazie, oglindă lumini și, de asemenea, pentru exterior lămpi plăcuță de înmatriculare, fără a deteriora carcase de plastic, nici car trim.
Puteți refit car audio rapid și ușor prin utilizarea acestui produs. Și poate evita cauzarea oricăror damnification la vehiculul dumneavoastră. Acolo sunt accesorii truse de scule adecvate pentru diferite vehicule.
Instrumentul este un instrument esențial pentru demontare, este, de asemenea, atelierul de reparații, magazin de frumusete, si DIY super șoferilor credincios instrument esențial.
Caracteristică :
Stare : Nou și de înaltă calitate, un set auto panel instrument de ștergere de
Elimina cu ușurință Tapiterie, Laminat, Usi, panouri și Tablouri de bord, Bord ramele etc.
Mare pentru masina interior lampa acoperă, lampa plăcuței de înmatriculare capace, panouri de bord. auto fixați pe panoul ornamental și de turnare de îndepărtare
De asemenea, mare de lucrări pentru reparații mobilier de esenta tare si moale, antichități restaurări, tapițerie din piele, munca etc
Robust, constructie din material plastic durabil previne marring
Lucrări la interior și exterior tapiterie, margine largă, demontare, margine îngustă de demontare, trage-tip remover, mâner de demontare și tapițerie clip remover
Nicio zgârietură și a minimiza instalare daune.
Pachetul Inclus :
1 x Masina Panel Instrument de Ștergere set (4 BUC /Set)
Plata
Plata trebuie să fie făcută în termen de 4 zile de inchidere a licitatiei.
Vă rugăm să rețineți : S&H nu includ taxa taxa,taxe locale sau orice altă import taxă.Cumpărătorul trebuie să suporte taxele de import.
Dacă aveți orice cereri speciale,vă rugăm să ne mesaj înainte de a face plata.
Transport
NU se accepta Post Office BOX adresa
Pentru Cumpărător Din Indonezia
Inainte de a Comanda Elementul,te Rog, Spune-Gama de Tensiune și Plug Versiunea de care Aveți Nevoie,Vom Verifica Dacă Elementul de Stoc.
Pentru Brazilia pentru Clienți vă Rugăm să Furnizați Numarul CPF și declare valoarea Personalizate de Birou
(În cazul În care elementul condus de electrice.Te rog, spune-ne ce tensiune ai nevoie.)
Pentru colete de dispecerizare. Dacă element de stoc în nostru corespunzătoare depozit,vom alege locale potrivit livrare modalitate de a gestiona pachetul.
Aproape toate coletele vor fi livrate direct de la mai multe depozite de la mâna ta/usa, Acesta va fi mult mai apreciat dacă vă lăsați-ne un valabile număr de contact.
Politica De Garanție
Toate elementele noastre (cu Excepția specificată) sunt asigurate pentru a fi de brand nou și a efectuat cu cel puțin 12 luni de garanție.
Pentru a deteriorat atunci când a sosit,vă rugăm să fie cooperant pentru a lua fotografii de pe părțile deteriorate și trimite la noi pentru verificarea și soluție de asistent.
Cumparatorul suporta taxele poștale pentru returnarea, vom plăti pentru retrimiterea.

Caracteristici cheie

Tip:
Scule De Mână,Combinație,Masini De Insurubat
Pachet:
Geanta
Numărul de Bucăți:
4
DIY Consumabile:
Electrice
Dimensiune:
23X 18 X 4 CM
Numărul De Model:
QP-YXGJ1
Cerere:
Ușa De La Mașină