.

SD100 Sampon Sapun dozator Sapun pentru Corp dozator Sampon duș masa Stand suport montat pe Perete spray lichid spuma mașină AUTOMATĂ

SD100 Sampon Sapun dozator Sapun pentru Corp dozator Sampon duș masa Stand suport montat pe Perete spray lichid spuma mașină AUTOMATĂ

356.00
RON 292.00 -18 %

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


SD100 Sampon spuma mașină gel de duș săpun dozator sampon duș masa stand suport de perete pulverizare high-end confort
În viață, este de multe ori parul umed direct la cap șterge părul și apoi scrub, dar pe termen lung acest lucru poate aduce următoarele consecințe grave!
Salon profesional de master vă spun corect shampo
1.Sampon nu poate atinge scalpul direct
2.Când samponare, sampon ar trebui să fie utilizate pentru a frecat spuma primul
3.Clătiți încet la partea de sus a capul din nou
Ai nevoie de ea mai mult decât crezi!
Destul De Ușor, Detasabila, Usor De Curatat
Caracteristici : Demachiant și apă gratuit pentru a adăuga, ușor și durabil, ușor pentru a elimina, curat cutia rapid și ușor.
1. Capac detașabil,Ușor de curățat materii prime rezervor si rezervor de apă
2.Capacitate rezervor de 280g,materii Prime capacitate de 200g
Vă puteți bucura, de asemenea, salon de nivel profesional de ingrijire medicala la domiciliu stii beneficii de bubble? 1.Stimul mic 2.În profunzime a avut loc o Curățare Profundă 3.Îngrijirea părului 4.Salvarea mediului(masina spume, o picătură nu se scurge.Face celebrul sampon de 3 ori mai) sampon spuma Bogata, mână 1. Se toarnă apă în rezervor de apă 2. Stoarce în șampon sau gel de duș în materii prime caseta 3. Apăsați următoarele placa, o cheie din balon (recomandat la fiecare 3-5 secunde) Produs de Culoare 1. Lacul Verde 2.Șampanie aur de Date de Produse Model : SD-100 Greutate : 485g Dimensiune : 116*1105*171 MM Putere : 1.5 V*LR6*4 (4 secțiunea a 5-baterie) Culoare : lac de verde, auriu șampanie Capacitate : materii Prime Cutie (50ml) Rezervor de Apă (250 ml) Instalare : Desktop / perete Aplicabile locuri de Casa Familiei,Salon de Frumusețe,Hotel club Procesul de Instalare(pune Direct pe desktop,perete Fix folosi) 1. Șurub agățat placa de perete 2. Stea masina pe siding 3. Aparatul folosit pe perete Demachiant Facial Machine Generate Bubble Show! Aceasta masina de bule, nu numai sampon poate fi folosit, gel de dus efect este, de asemenea, foarte bun! Gel de duș pot fi utilizate în dozator,Deosebit de potrivit pentru copii de a lua o baie aparatul poate schimba baby gel de duș într-un bogat și spumă delicată, de Îngrijire a copilului pielea tanara ! Ești încă scăldat copiii dumneavoastră?
Aplica sampon sau gel de dus direct la telefonul copilului scalp sau piele pentru a curăța.
Copilul atât de delicată a pielii afectate de aceasta?
Deci, nu e de mirare înot pentru copii râd, baie plânge!
Multifuncțional Spuma Dispenser,Lasa copilul se încadrează în dragoste cu baie nu mai plânge!
Următoarele sunt cele duș branduri care au fost testate de către unele masini
Dragă : vă Mulțumesc foarte mult pentru vizita la magazinul nostru! Vom face tot posibilul pentru a vă servi! Multumesc din nou următoarele este magazinul nostru angajament! Vă rugăm să continuați. Angajamentul nostru : 1 : nu a primit bunuri - Restituire sau Re livrare 2 : bunuri Deteriorate - Reveni la costurile de Reparație 3 : bunurile nu pot fi folosite - Restituire sau Re livrare Dar vă rugăm să rețineți : Orice întrebări vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva, nu se deschide dispute, Litigii este doar o pierdere de timp, nu deschide dispute nu se deschide dispute Datorită Despre Totalitate 1 : nu vă faceți griji despre livrare de viteză, magazinul nostru produse au inventar! După ce plasați o comandă, ne va asigura livrarea la timp! 2 : puteți alege propriul mod de logistică! Dacă nu aveți cerințe speciale, putem alege cel mai rapid modul în care gândim logistica de livrare! 3 : Înainte de expediere, vom verifica adresa ta, dacă adresa dvs.

Caracteristici cheie

Tip:
Sapun Lichid Dozatoare
Caracteristică:
Dozator Sapun Spuma
Material Principal:
ABS
Dozator Sapun Lichid Tip:
Automate Dozator De Săpun
Numărul De Model:
SD-100
Model:
SD-100
Material:
Plastic
Dimensiune:
116mm*105mm*178mm
Alimentare:
4 Tablete pe a 5-a baterie
Metoda De Instalare:
Taiwan / perete
Greutate:
485g
capacitatea de materii prime cutie:
100ml
capacitate rezervor de apă:
280ML
Dozator De Săpun:
șampon săpun dispenser
Corp săpun spumă:
Corp săpun dozator de sapun bubble machine