.

20mm benzi de carne slicers marea BRITANIE , dacă de transport maritim de a exprima prețul total 1235USD, dacă CFR de mare 1060USD la Mauritius

20mm benzi de carne slicers marea BRITANIE , dacă de transport maritim de a exprima prețul total 1235USD, dacă CFR de mare 1060USD la Mauritius

RON 840.00

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


20mm benzi de carne slicers marea BRITANIE ,
dacă de transport maritim de a exprima prețul total 1235 dacă CFR de mare 1060 la Mauritius
La describtion de 20mm benzi de carne slicers marea BRITANIE 1 de Tăiere de carne de vită felii, fâșii și cuburi 2
Dimensiunea de felii de carne pot fi decis în funcție de dorința clientului. 3
Este ușor de operat și au nevoie de doar o singură persoană poate finaliza. 4
Acesta este fabricat din oțel inoxidabil, astfel încât siguranța este suficient și frumos. 5
Are un randament ridicat, este un bun ajutor pentru procesare de carne
Parametrii de 20mm benzi de carne slicers Model de marea BRITANIE Kn20mm Carne de Vită Funcția de Tăiere de carne de vită felii, fâșii și cuburi de Tensiune 220 V Benzi de Grosime 20mm G. W. 40 kg Dimensiune Produs 380*280*720mm Dimensiunea Pachetului 440*3850*770mm
Vă rugăm să constate următoarele informații înainte de plasarea comenzii!!!
1, Dacă alegeți " Transport de mare ", ne va ajuta pentru a aranja transportul pe mare și să livreze la cel mai apropiat port!
- Dacă de transport maritim, oferta noastră se bazează pe CNF punct de vedere comercial! Asta înseamnă că, după sosirea port destinație, cumpărătorul trebuie să plătească portul de destinație taxe (cum ar fi terminale de manipulare taxe, documente, taxe, taxele de depozitare, etc), impozitul să facă vămuirea și ridica bunurile de unul singur.
- Dacă de transport maritim de mare, nu există nici un număr de urmărire, dar au numărul conosamentului (bill of lading este emis de compania de transport maritim, este de transport maritim dovada)
- Dacă de transport maritim, este nevoie de aproximativ 10~60 de zile pentru a ajunge, în diferite țări, cu diferite timp de livrare. Dacă vrei să știi exact de timp, vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări.
- Dacă alegeți transportul pe mare, dar țara se află în interior, trebuie să transbordeze pe timpul transportului, uneori, trebuie să faci vămuire la transbordeze port.
2, Dacă alegeți " Transport cu avionul ", ne va ajuta pentru a aranja transportul cu avionul și să livreze la cel mai apropiat aeroport!
- Dacă transportul cu avionul, după sosirea la aeroport , cumpărătorul trebuie să plătească impozit pentru a face vămuire și ridica bunurile de unul singur.
- Dacă-transport cu avionul, nu există nici un număr de urmărire, dar au cailor respiratorii număr factură (notă de plată este emis de compania de transport maritim, este de transport maritim dovada)
- Dacă-transport cu avionul, este nevoie de aproximativ 4~10 zile pentru a ajunge, în diferite țări, cu diferite timp de livrare. Dacă vrei să știi exact de timp, vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări.
- Dacă transportul cu avionul, de agent frigorific va fost eliminat înainte de expediere, deoarece este interzis pe avion. Deci, ai nevoie de a umple agent frigorific înainte de a utiliza, mai multe detalii, va vom informa de îndată ce veți primi mașina.
3, Dacă alegeți " Transport de express ", ne va ajuta pentru a aranja transportul de expres internațional (cum ar fi DHL / TNT / FEDEX / ARAMEX, ECT ) și livra direct la adresa ta (ușă în UȘĂ DE SERVICIU)!
Dacă livrarea de către exprima, dupa ce a ajuns , cumpărătorul trebuie doar să plătească taxa și de a ajuta compania de transport maritim de-a face vamale clearance-ul este ok.

Caracteristici cheie

culoare:
EXW mașină de preț, express costa, CFR costul mare
Funcția:
Mărunțirea,Măcinarea
Capacitate de Lucru Vas (Cana):
1000g
certificare:
CE
Tensiune (V):
220v
Accesorii:
Tocare / Amestecare Lama
Numărul De Model:
KN20mm
Putere (W):
1,5 kw
Funcția:
Se taie carnea fasii
Numele:
20mm benzi de carne slicers marea BRITANIE
Funcția:
Tăierea felii, fâșii și cuburi
carne:
Carne de vită
Model:
KN20mm
Tensiune:
220V
Benzi De Grosime:
20mm
putere:
1,5 kw
G. W:
40kg
dimensiunea produsului:
380*280*720mm
Dimensiunea pachetului:
440*350*770mm