.

FYSCOPE 48 de pc-uri pot controla Lumina LED alb inel de iluminare microscop, Microscop cu lumină led

FYSCOPE 48 de pc-uri pot controla Lumina LED alb inel de iluminare microscop, Microscop cu lumină led

121.72
RON 85.00 -30 %

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


Suntem FYSCOPE, și suntem profesioniști microscop furnizor, noi avem propria noastră fabrică și au, de asemenea, mai multe societăți cooperative, deci avem mai multe microscop parte, în viitor, vor exista mai multe elemente enumerate în magazinul nostru, avem propriile noastre de tehnicieni pentru a verifica toate elementele înainte de a trimis, și au, de asemenea, profesională a lucrătorilor la pachet ambalare, astfel încât nu există nici o vă faceți griji suplimentare. Bine ati venit ofertă, dacă aveți orice întrebare pls nu ezitați să ne contactați în primul rând, vă mulțumesc.
Bine ati venit ridicata!!Veți obține ceea ce vrei!!
FYSCOPE 48 de pc-uri pot controla Lumina LED alb inel de iluminare microscop, Microscop cu lumină led
CARACTERISTICI si SPECIFICATII : 48 alb strălucitor LED-uri becuri de Iluminat direcția schimbătoare de intensitate Variabilă de control Intens și concentrat iluminare fara umbre 100.000 de ore de viață, Putere de intrare : 110-240 V, 50-60 HZ, comutare automată se Potrivește de până la 2,4" (61mm) monta inele cu diametrul Interior al inelului de lumină : 2.4" (61mm) diametrul Exterior al inelului de lumină : 2.83" (72mm)
LISTA de AMBALARE : 1 buc 48 Led 1 buc adaptor UK/EU/NOI putem disponibil
Plata :
Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda. Acceptam Alipay aici.
Transport :
Am doar nava ta confirmat adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.
-Prin e-Mail de Aer : în General 15-60 de zile lucrătoare.
-Prin poștă : în General, 3-8 zile lucratoare.
-În unele țări sau zone îndepărtate poate dura mai mult.
- Noi nu suntem responsabili pentru taxele de import sau taxele.
Cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 3-5 zile lucrătoare de la confirmarea plății.
De transport, în mod normal, durează de la 7 la 21 de zile lucrătoare. Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 2 săptămâni; în timp ce va exista o întârziere pentru ceva ce nu putem controla (cum ar fi vremea rea). Dacă se întâmplă, trebuie doar sa ne contactati, va vom ajuta să vă verificați și să rezolve orice problemă.
Deteriorat la Sosire : atunci Când vă conectați la colet, vă rugăm să verificați-l cu atenție. Mai bine ai lua un video sau fotografiile atunci când îl deschideți. Dacă există orice deteriorare sau lipsă pentru pachetul dumneavoastră, contactați Oficiul Poștal sau compania Expres imediat, vă Rugăm să trimiteți video sau fotografii de la personalul nostru de servicii în același timp.
Feedback-ul :
Vă rugăm să ia timp pentru a lăsa un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Va garantam pentru a face același lucru pentru tine.
Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un non-feedback-ul pozitiv. Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare.
Contactați-ne :
Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați atunci când sunt convenabile. Suntem foarte bucuroși și încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. Sper că are o bună cooperare cu tine pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici cheie

Raport De Mărire:
500X & Sub
Teoria:
Microscop Stereo
Nume De Brand:
caozhengwen
Material:
Plastic
Numărul De Model:
48 LED-uri
Caracteristici:
De Înaltă Definiție
Drawtube:
Binoclu
DIMENSIUNE interioară:
61MM
Afară Dimensiune:
98mm
Watt:
3.5 W
distanta de lucru :
30-160mm