.

EE suport Auto Motor 12V 40A SPST Soclul Releului Plug 4P 4 fire Kit rezistent la apa Fier de Vânzări XY01

EE suport Auto Motor 12V 40A SPST Soclul Releului Plug 4P 4 fire Kit rezistent la apa Fier de Vânzări XY01

42.00
RON 21.00 -50 %

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


Descriere :
12 V 40 A Releu SPST 4 Pin
Mare 40 A bobina de capacitate - în măsură să se ocupe de cei cererile actuale ridicate cu usurinta
Sute de utilizări includ - starter ucide, domelight supraveghere, portbagaj, lansare, schimbare de polaritate,putere ușa de blocare/de comandă a actuatorului.
Schimba un low-curent de ieșire de curent mare,se adauga aprindere/accesoriu ieșiri, control motoare/alte electronice,
Este de Asemenea potrivit pentru automobile folosit pentru control, alarme, claxon, faruri si multe altele..
Pachetul Include :
1 X Releu
1 X Mufa Releului
Note importante Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile după licitație se termină.
Comenzile Internaționale
Vă rugăm să includeți următoarele Informații cu plată Numele Tău Complet Dvs. Complet și corect Adresa, Numărul de Telefon (Post office necesită clientului numărul de telefon Internaționale pentru livrare)
Despre Transport și de Rambursare Comenzi va livra în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata a fost verificată. Comenzile din zilele de sâmbătă, duminică sau de sărbători vor procesa în următoarea zi lucrătoare, și va fi nava în termen de 24 de ore. Vă rugăm să permiteți 10-30 zile pentru livrări internaționale. Unele transporturile ar putea dura mai mult supuse la autoritățile vamale locale. Pentru a dezertat elemente, costurile de returnare și înlocuire ulterioare costul de expediere vor fi suportate de către vânzător. Cumpărătorul trebuie să ne contactați cu numărul de articol, cumpărătorul ID-ul și defect descriere în termen de 7 zile de la data a sosit pachetul. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Nici o Cerere va fi acceptată după 7 zile! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Combine Shipping discount oferit. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru combine shipping discount. Pentru a beneficia de reducere, unul plin de plată trebuie să fie făcut pentru elemente combinate.
Despre Feedback-Ul
Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul. Facem tot posibilul să asigurați-vă că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT și de a rezolva orice problemă pentru tine și întotdeauna lăsați feedback-ul pozitiv pentru toți clienții noștri. Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
EE suport
Numele Modelului:
CXR40AFT4A
EuroTurbo 450T-An:
1990
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Iveco
Iveco Model:
EuroTurbo 450T
An:
2016
Tip De Element:
Senzori
Articol Greutate:
0.088kg