.

loft alamă lampă de perete cu nervuri de sticlă de epocă cupru forjat tranșee hol, dormitor, coridor hotel bar restaurant loft RH lumina de perete

loft alamă lampă de perete cu nervuri de sticlă de epocă cupru forjat tranșee hol, dormitor, coridor hotel bar restaurant loft RH lumina de perete

1156.00
RON 1040.00 -10 %

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


loft alamă lampă de perete cu nervuri de sticlă de epocă cupru forjat tranșee hol, dormitor, coridor hotel bar restaurant loft RH lumina de perete
Bec tip soclu : E27 ( becul nu include )
Tensiune de alimentare : 110 V-240 V;
Dimensiuni : a se vedea imaginea de mai jos
Material : alama+sticla
*Această lampă poate fi utilizat în toate țările din lume
* Personalizare disponibile, dacă aveți nevoie de alte dimensiuni sau culori, contactati-ne.
Despre Plata :
Există mai multe metode de plată disponibile pe Aliexpress .com. Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Aliexpress , și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.
VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI : PLATA NU INCLUDE TAXELE, IMPOZITELE ȘI TAXELE LOCALE SAU ORICE ALTĂ IMPORT TAXE.
Despre Transport :
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Adresa dvs. de ordine TREBUIE să MATCHyour adresa de Livrare.
4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și exclude weekend șivacanță. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
8. Costul de transport maritim : faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare. Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare. Dar majoritatea produselor noastre va furniza gratuit servicii de transport maritim.
Returnare Și Rambursare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, isconsidered folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Există NOEXCEPTIONS!
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare .
Despre Garanție :
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte(excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție(și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU ANEXPIRED DE GARANȚIE.

Caracteristici cheie

Tip De Element:
Lămpi De Perete
Cerere:
Hol,Bucatarie,Dormitor,Sala De Mese,De Studiu
Numărul de surse de lumină:
1
Umbra Direcție:
Up
Este De Becuri Incluse:
No
Stil:
Modern
Tipul De Bază:
E27
Nume De Brand:
willlustr
Garanție:
2 ani
Umbra Tip:
Sticlă Clară
Tip De Instalare:
Montat Pe Perete
Sursa De Lumina:
Becuri cu LED-uri
Corpul Material:
Cupru
Tensiune:
90-260V
Sursa De Alimentare:
AC
Zona De Iluminat:
1-3square metri
Material:
Cupru
Culoarea Caroseriei:
Alama
Cerere:
acasă și comerciale camere