.

12.1 LCD-MATRICE LP121WX3 TLC1 (TL)(C1) LTN121AT07 B121EW09 V3 pentru Lenovo THINKPAD X200 X201 X201I Laptop

12.1 LCD-MATRICE LP121WX3 TLC1 (TL)(C1) LTN121AT07 B121EW09 V3 pentru Lenovo THINKPAD X200 X201 X201I Laptop

RON 139.52

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


Notă : vă Rugăm să notați de calculator de brand,model si ai nevoie de modelul LCD înainte de plată ,Vom verifica produsele de care aveti nevoie , atunci va trimite la tine! Vă mulțumim pentru alegerea produselor noastre! Cumpărătorii să acorde o atenție :
1.
Primirea de bunuri, în același timp, vă reamintesc încă o dată deschide în fața express cargo forma, aspectul, numărul de controale pentru a semna. De exemplu : dacă modificarea nu va afecta utilizarea, în special cu cristale lichide, fără daune, indiferent dacă sunt sau nu cu numărul de comenzi și facturi de fapt consistent. Dacă apar întrebări, cum ar fi toate cu expeditorul trebuie imediat să verifice situația și să informeze de curierat sau respinge problemă părți.
2.
Ai semnat pentru mărfurile în același timp și implicit de servicii de securitate de articole. Express a plecat de marfă cauzate ca urmare a apariției de orice aparență de deformare, deteriorare, numărul de discrepanțe și deci eu nu va fi responsabil
3.
Primirea mărfurilor te rog nu uita finalizarea în timp util a testului a confirmat
4.
Când primiți bunuri, mai ales în ziua de testare ecran. (Unele ecrane nu este responsabilitatea noastră să-ecran vanzatori stoarce pur și simplu va apărea vânătăi. Nu instalați static saci de pământ în praful va intra cu iluminare din spate pete negre. Deci, pe langa ecran apare o linie luminoasă, negru și alb, celălalt nu este acoperită de garanție Huaping gama)
5. Client de returnare neconditionata nu va fi perceput 20% plată ca o compensație (clientul are propriile motive pentru a reveni, și nu probleme de calitate) Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.(În circumstanțe speciale, noi va notifica prompt de timpul de livrare)
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă . Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Caracteristici cheie

Cerere:
Laptop
Nume De Brand:
CSZOJ
Compatibil Marca:
Universal Ecran
Cerere:
Laptop
Dimensiunea Ecranului:
12.1 inch
Rezoluție:
1280*800
calitate:
100%de testare bine
Piata:
Peste tot în lume
Notificare:
Te rog scrie-ti laptop-ul de brand,model si ecran LCD model