.

Moda Roșu Imperiu Cutat Fermoar Ridicat Scăzut Asimetric Personalizat Femei Formale Fusta Arc pentru Seara de Bal Petrecere Vestido Saia

Moda Roșu Imperiu Cutat Fermoar Ridicat Scăzut Asimetric Personalizat Femei Formale Fusta Arc pentru Seara de Bal Petrecere Vestido Saia

RON 144.00

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


Dacă nu puteți găsi dimensiunea de aici , vă rugăm să lăsați un mesaj în scopul de a ne spune :
talie ( cm sau inch )
solduri ( cm sau inch )
fusta lungime ( cm sau inch )
Memento Cu Amabilitate :
În general vorbind, avem doar modelul de imagini. fustele noastre sunt personalizate , asta înseamnă că ne va face fiecare fusta fel ca modelul picyure în funcție de dimensiune .
Memento Cu Amabilitate :
Acestea sunt diagrame de culoare poze reale , sunt, de asemenea, material de probă . astfel încât să puteți alege orice culoare de la ei, spune-ne la numărul de culoare ai alege , noi va face asta de culoare pentru fusta ta !
1. China Post Air Mail , Transport Gratuit pentru toate țările.
Timpul de livrare este de aproximativ 15-45 de zile lucrătoare în mod normal pentru cele mai multe țări. Poate exista o mică întârziere, timpul ocupat cu timpul.
2. e-Pachete, Transport Gratuit pentru SUA, marea BRITANIE, Canada, Australia, Rusia, Franța, Israel, Arabia Saudită și Ucraina
În mod normal, timpul de livrare este de aproximativ 5-15 zile lucratoare.
3. e-EMS/EMS
În caz normal, timpul de livrare este de 5-15 zile pentru cele mai multe țări. Brazilia poate fi în jurul valorii de 30 de zile. În conformitate cu obiceiurile din diferite țări.
4. Linie specială pentru Franța, marea BRITANIE, AU și cele mai multe țări Europene
Pachetul va fi trimis prin EMS în China și DPD în destinație. Este nevoie de 5-7 zile lucratoare pentru a ajunge la destinație. Acesta este liber de taxe vamale, în condiții normale. Dacă alegeți acest mod de transport, taxele poștale vor jur de $10 -$15.
5. Aramex în Arabia Saudită, Qatar, Emiratele Arabe Unite, etc
Este o livrare rapida cale pentru țările de mai sus. Costa în jur de 5-7 zile de la livrare. Dar poștale va fi de aproximativ 20-30 dolari
6.Principalele Patru Exprimă. DHL, UPS, TNT, Fedex
Aproape toate produsele pot fi returnate, cu excepția custom made. Vă rugăm să păstrați fusta brand nou, cu etichetele originale si eticheta.
Vă rugăm să ne contactați înainte de a te-a trimis fusta spate!
Noi vă va oferi reveni cu detalii. Dacă ai reveni la fusta la adresa de pe pachet, nu-l putem obține și returna.
1. Dacă găsiți fusta in culoarea greșită sau măsurători, vă rugăm să ne trimiteți fotografii clare în termen de 3 zile lucrătoare de când primiți fusta. Puteți reveni și de a returna sau schimba fusta.
2. Dacă nu există evident o problemă de calitate cu fusta, cum ar fi de mare murdărie, rupte sau defecte de suprafață, vă rugăm să ne trimiteți fotografii clare în termen de 3 zile lucrătoare de când primiți fusta. Puteți reveni și de a returna sau schimba fusta.
3.Dacă nu este problema de calitate, vom deduce poștale atunci când vom returna.

Caracteristici cheie

Dimensiune:
XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL
Gen:
Femei
Model Tip:
Solid
Numărul De Model:
fusta
Nume De Brand:
WDPL
Material:
Poliester
Talia:
Naturale
Stil:
Birou Doamnă
Rochii De Lungime:
Podea-Lungime
Silueta:
O-Linie
Decor:
Canaturile
Stil:
Moda