.

Transport gratuit de Înaltă Calitate Culoare Pură Eșarfe Lână Femei 220 Cm Feminin de Toamnă și de Iarnă Elegant Mare Șal Eșarfă Albă Brand

Transport gratuit de Înaltă Calitate Culoare Pură Eșarfe Lână Femei 220 Cm Feminin de Toamnă și de Iarnă Elegant Mare Șal Eșarfă Albă Brand

RON 162.56

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


1) transport maritim la nivel Mondial (cu Excepția APO/FPO)
2) S&H nu include taxele, cumpărătorii vor fi responsabili pentru orice taxe locale .( În cazul în care taxele vamale taxele )
3) Comenzile procesate în termen de 3 zile.
4) Serviciul de timpul de tranzit este prevăzut de către transportator. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
5) Daca nu ai primit coletul tău, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.
1) Vom accepta Qiwi, Visa, Master Card, Western Union, transfer bancar ,maestro și Web de bani .
1) Ai 3-7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o prefund de înlocuire. Nu există excepții!
2) Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și numărul de ordine dumneavoastră.
3)va Vom returna integral suma adjudecată cu excepția costul de transport maritim, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse.
1) 7-15 zile Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte.
2) produsele Defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră . Nu avem de reparații de reparare a înlocui elemente cu o garanție expirat.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
Solid dragoste
Numele Departamentului:
Adult
Material:
Cașmir,Lână
Gen:
Femei
Model Tip:
Solid
Stil:
Moda
Eșarfe De Tip:
Pashmina
Eșarfe Lungime:
>175cm
Tip De Element:
Eșarfe