.

DIY 4 cifre Combinație Cam Cabinet de Blocare Negru Convenabil Parola de Securitate Codificate Încuietori Pentru Cutie Cabinet Cerradura g

DIY 4 cifre Combinație Cam Cabinet de Blocare Negru Convenabil Parola de Securitate Codificate Încuietori Pentru Cutie Cabinet Cerradura g

47.60
RON 45.00 -5 %

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


Acest ordin
1 X 4 biți număr parola încuietori de cabinet(clatita limba)
111 L-de Înaltă calitate și de securitate;
Blocare producător profesionale;
4 Cifre Combinație De Blocare;
Material ABS, Anti-coroziune, Durabil.
1, cele patru cuvântul roata parola de blocare a 5040 felul de combinații, confidențialitatea este mai mare.
2, de urgență, funcție-cheie : atunci când sunt într-o stare de izolare, am uitat parola pot utiliza speciale de cotitură cheie afla parola de blocare.
3, acest produs are public "parola" și "parolă personală" funcția.
Fabrica parola "0000" public modul de parolă
Setare Parolă :
1, publice, modul de parolă : spatele împinge butonul pentru a "2.publice parola" locație, scoate ce combinație de blocare ce parolă să-l deschidă.
2, parole personale mode : ușa DESCHISĂ de stat de butonul apăsat pentru 3 reseta parola poziția DESCHIS stat butonul pentru a "DESCHIDE" condiție, pentru a trage parolele lor, rotirea butonului la : "de APROAPE", apăsați butonul înapoi pentru a "1.parolă personală".
Cum de a recupera parola :
Blocare închis, introduceți cheia în sensul acelor de ceasornic directia de "DESCHIS" la rândul său, trage muta runda 4 cuvinte, la rândul său, până la rândul său, la un anumit număr nu se poate trage, numărul de afișare este parola corectă sens invers acelor de ceasornic direcție cheie "CLOSE" pentru a nu transforma, scoateți cheia.

Caracteristici cheie

Nume De Brand:
ZOCORFID
Numărul De Model:
111L