.

5pcs/Lot, 10mm 4Pins 4-Pin X (Crucea) Forma Colț Splitter Conector PCB Bord Nu Lipit de 5050 SMD RGB LED Strip Lumina

5pcs/Lot, 10mm 4Pins 4-Pin X (Crucea) Forma Colț Splitter Conector PCB Bord Nu Lipit de 5050 SMD RGB LED Strip Lumina

8.00
RON 7.00 -12 %

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


Gratuit de sudare, economisind timp Ușor de instalat, conexiune fiabilă Acest conector este de 10mm 4pin Folosi pentru 10mm latime 5050 de culoare RGB non-waterproof benzi de schimbare de direcție de Brand nou și de calitate excelentă Marca polaritate "+" "-", ușor pentru conectarea Forma : + (cruce)
Anunț Important :
1. China Post Obișnuiți de Mici Pachete de Plus este foarte economiei metoda de transport maritim, acest lucru ar putea fi urmărite doar atunci când elementul este încă în China, ceea ce înseamnă că nu pot fi urmărite după ce se arată ajunge la aeroportul de destinație. Dacă aveți nevoie pentru a monitoriza livrarea la scară completă, puteți alege China Post Aer Înregistrat Mail.
2. Odată ce ați alege pentru a navei prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, ne promite timpul de livrare este de 90 de zile, dacă nu de la primire, va vom returna. Nu acceptăm orice litigiu spunând că numărul de urmărire este invalid sau nu un element de primire cererea în termen de 60 de zile după efectuarea transportului. Pls ia în considerare acest punct, înainte de licitare, multumesc. Pachetul Include : 5x X Forma RGB Conector Colț PCB Bord numai
Vom specifica transport curier în fiecare listă, cea mai mare parte am expediat prin poșta aeriană. Livrarea materialelor de timp pls consultați tabelul de mai sus : **Pls rețineți că livrarea materialelor de timp poate varia. Mai ales în perioadele de vârf. De transport maritim în unele țări este mai rapid, în timp ce pentru alte țări poate dura mai mult timp pentru a ajunge din cauza stricte de vămuire. Dacă nu ați primit comanda la timp, pls contactati-ne mai întâi să ne ajuta să facă anchetă. Înțelegerea și cooperarea dumneavoastră este foarte apreciat. Note : 1. Taxele de Import, impozitele și/sau taxele locale nu sunt incluse în prețul de livrare sau taxele de transport. Toate aceste cheltuieli aferente sunt pe cumpărătorilor cont. 2. Pls verificați cu biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare. Prețurile în magazinul nostru on-line nu va include orice taxe, impozite sau alte taxe, cumpărătorul ar trebui să știe regulamentele lor de import. 3. Noi NU suntem responsabili pentru nici o intarziere sau element lipsă în livrarea materialelor inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majure etc. 4. Dacă produsele cumpărate sunt returnate la noi din țările de destinație vamale sau poștale office, vom retrimite dar cumpărătorii trebuie să plătească costul de transport maritim efectuate. 5. În mod normal, vom marca element la fel de CADOU, valoarea declarată în mod normal mai puțin de 30$în scrisoarea de trăsură, în scopul de a reduce sau de a anula taxele de import. Dacă aveți orice cerințe specifice în declarația vamală, va rugam sa ne semnalati atunci când comanda.

Caracteristici cheie

Numărul De Model:
NA
Nume De Brand:
veromount