.

Profesionale Câine Tuns 55W UE de Mare Putere Foarfece de Tuns animale de Companie manipularea psihologică de Ras Electric de Tăiat Mașină de Pisica Păr de Iepure de Ras

Profesionale Câine Tuns 55W UE de Mare Putere Foarfece de Tuns animale de Companie manipularea psihologică de Ras Electric de Tăiat Mașină de Pisica Păr de Iepure de Ras

207.96
RON 110.00 -47 %

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


Notă : Vom oferi gratuit un adaptor de conversie, în funcție de țară sau de zonă. Dacă doriți să cumpărați separat lama pentru aparat, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos : Descriere Produs maner din Lemn și mâner de plastic diferență : 1.realizate din lemn de trandafir se ocupe, nu deformare, nu cracare, de înaltă densitate și se simt grele, mâner de lemn decât mâner de plastic simti mai simți plăcut. 2. mâner din plastic ușor de deformare si de imbatranire, utilizarea de uzura de suprafață arată perioada de timp, pentru a lua de pe lac de uzura, culoare, și, treptat, a devenit mai mare ca urmare a deformării plastice a zgomotului. Annatto material de mâner cu mâna dreaptă, cu mai multe și mai luminos, suprafata de lemn înfășurat în suspensie este mai evident, are un luciu ridicat. Annatto materiale naturale izolare de absorbție a zgomotului. 3. mâner de lemn poate absorbi vibrațiile de motor, nu vor fi evidente atunci când se utilizează ace. 4.soneria de pe piață la ora actuală, nu este plastic antistatic, pentru cea mai mare parte, în procesul de utilizare este ușor de a face parul firimituri de adsorbție pe suprafața mașină de tuns electrica. Și lemn de mahon se ocupe de după epilare, tratament, rezistent la apa, mothproof mai puțin praf și moloz. întreținere Ceara de prelucrare a lemnului, de întreținere este foarte convenabil, de obicei, pot folosi cârpă moale de bumbac pentru a șterge suprafața de lustruit, la fiecare trei luni disponibil He Tao Rou ștergeți suprafața de grăsime, parfumat și suprafață strălucitoare.
Noi sprijinim dropshipping și en-gros.
Ne puteți trimite imaginile de produs dupa ce ai facut plata.
Am putea marca pachetul ca un CADOU și de a pretinde un preț mai mic pentru tine.
Noi, de obicei, vinde produsele noastre fără de vânzare cu amănuntul pachet, vă rugăm să rețineți că înainte de cumpărare.
Dacă aveți nevoie de pachetul de vânzare cu amănuntul, vă rugăm să ne contactați și să plătească pentru o parte suplimentar pentru pachetul !
1. Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie atunci când se face plata;
2. Vă rugăm să completați adresa dvs. de corect, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și țară.
În caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors!
Vă rugăm să Citiți cu Atenție Următoarele Politici înainte de Plată. Vă mulțumesc!
1. Am expediat în întreaga Lume, cu EXCEPȚIA UNOR ZONE IZOLATE .
2. Comenzile vor fi procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.
3. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.
4. Dacă nu puteți primi pachetul in termen de 30 zile după livrare, vă rugăm să ne contactați.
1. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
Notă : atunci când se face plata prin Escrow, banii tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs.
Banii vor fi eliberate doar la noi după ce a confirma livrarea.
2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3. Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Caracteristici cheie

Tip:
Câini
Tip De Element:
câine de tuns
Timp De Încărcare:
Nici unul
Numărul De Model:
Aobao VS888
Tensiune:
110-240V
Sursa De Alimentare:
De alimentare
Sursa De Alimentare:
Plug-in electric
Utilizarea:
câine de companie Vite, cai, iepuri, pisici
putere:
55w
lama:
Japoneze titan + ceramica
Greutate:
650g