.

Cele mai noi biciclete rutier triatlon Time trial 3K UD 12K plin fibra de carbon biciclete extins TT stil restul ghidon usor Gratuit nava

Cele mai noi biciclete rutier triatlon Time trial 3K UD 12K plin fibra de carbon biciclete extins TT stil restul ghidon usor Gratuit nava

RON 138.32

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


DESCRIERE si MATERIALE Material : 3 K / UD / 12 K Plin Fibra de Carbon (vă Rugăm să alegeți dumneavoastră preferat) Clemă Dimensiune : 31.8 mm, Cu posibilitatea de îndepărtat de curățare burete pad seturi Greutate : aprox 270g Finisaj : lucios / mat (vă Rugăm să alegeți dumneavoastră preferat) Tip : TT stil restul ghidon 1 an garanție de calitate Trecut EN 14781 Standarde și JAPONIA JIS Standarde. Observație : China Post Air Mail este foarte lent, durata medie de livrare este de aproximativ 30 de zile, dar uneori trebuie să așteptați aproximativ 45-60 zile.Dacă aveți nevoie de produsul nostru, în urgență, vă rugăm să nu alegeți China Post Air Mail. Vă recomandăm să alegeți EMS . Vom dedica noi înșine pentru a face de înaltă calitate, dar cu preț ieftin părți de biciclete de carbon, Noi bun venit colaboratori din întreaga lume pentru en-gros și personalizat-a făcut. Ce e mai mult, putem accepta DIY pentru produse, cum ar fi adăugați numele dvs., schimba culoarea și preferă model. Livrare :
1 transportul este transport gratuit prin poșta aeriană, în cazul în care pachetul de greutate este mai mult de 2kg sau dimensiunea pachetului este mai mare decât 90 CM, vom folosi EMS, etc sau Navă cu două colete sau mai multe colete prin poșta aeriană.
2 Instrucțiuni : greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați. 3 timp de Livrare :
1) Transport țările dezvoltate este de aproximativ 7-45 zile
2) de la Distanță țări este de aproximativ 2-8 săptămâni 4 Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.
5 Instrucțiuni : timpul De expediere este depinde de cumparator's timp de vămuire sau de Forță Majoră. Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.
După-vânzare de servicii :
Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin utilizat în următoarele moduri :
1 Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.
2-a făcut Om deteriorat, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.
3 Produs de calitate program de procesare :
1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.
2) Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10 USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.

Caracteristici cheie

culoare:
matt 3K, luciu de 3K, matt UD, luciu UD, matt 12K, luciu 12K
Utilizarea:
Biciclete Rutiere
Componente:
Ghidon
Tip:
Restul Ghidon/TT Ghidon
clemă diametru:
31.1 - 32.5 mm
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
tt ghidon
Material:
Fibra De Carbon
Lățime:
401 - 500mm
material de carbon:
3K / UD / 12K
Finisaj:
luciu / mat
de stat:
100% nou