.

Comerțul exterior original unic copii adulți costume de balet de dans modern voal de dans fusta de performanță din cadrul etapei

Comerțul exterior original unic copii adulți costume de balet de dans modern voal de dans fusta de performanță din cadrul etapei

RON 212.00

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


Stil : W7651
Accesorii : cos de rinichi;
Material : piesa șirag de mărgele ant brodate plat net stofa elastica
Potrivit pentru dans : balet modern
Cumpărătorii observa
Cromatismul
Fotografie de 100% . Putem potrivit taobao culori pentru a indica culoarea, nu exclude pot alege cele mai potrivite alege culoare asemănătoare. Copilul există diferențe subtile în loturi diferite de țesături, dar nu va afecta efect de scena ca un întreg.
O Chestiune de Dimensiune
Fiecare produs are o dimensiune corespunzătoare pentru informații de referință. Entuziast, client service pentru dumneavoastră sau a copilului dumneavoastră înălțime, greutate, da sfaturi. Pentru că fiecare persoană are preferințele, obiceiurile sunt diferite, dacă a primit după ce copilul se simt inadecvat, te rog, nu da vina pe vânzător să vă recomandăm dimensiunea de eroare. Fiecare produs are un anumit elastic, prin urmare, este de câțiva centimetri nu va fi depășit.
Prețul problema
Acest magazin a prețurilor de vânzare, a scăzut de negociere. Pentru că autoritatea de setare, client service nu va modifica prețul. Cu banii pentru a cumpăra și de a ajunge la un anumit număr de copii beneficiază de reduceri, vă rugăm să pre-comenzi pentru anchetă de serviciu.
Instrucțiuni de returnare
Dacă, din cauza problemelor de calitate a întoarce, a reveni costurile de transport suportate de către vânzător. Dacă dimensiunea, culoarea și alte motive pentru a reveni sau de înlocuire, de două-mod de transport de marfă suportate de către cumpărător, în caz contrar acesta nu va fi acceptat. Pentru a reveni prelucrare, vă rugăm să posta la primirea în termen de 24 de ore după contact. În același timp, magazinul nu acceptă postul și să plătească.
servicii post-vânzare
În mod normal, ne va fi primit in pachetul de la prieteni dragi, într-o zi să se înregistreze la despachetare, a doua zi va aranja de prelucrare. Prima dată dacă orice problemă, serviciul clienți vă va contacta și vă confirme prelucrarea opinie. În caz de vacanță, va amâna timp de procesare.

Caracteristici cheie

Dimensiune:
XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL, 6XL
Material:
Bumbac,Poliester,Spandex
Gen:
Femei
Numărul De Model:
254
Dans De Tip:
Balet