.

2 BUC oțel aliat American standard UNC 5/8-11 manual moare unelte pentru filetare Strung model inginerie filet Filtru pentru metal

2 BUC oțel aliat American standard UNC 5/8-11 manual moare unelte pentru filetare Strung model inginerie filet Filtru pentru metal

RON 43.96

Disponibilitate
Într-o formă accesibilă


Descriere produs
2 BUC oțel aliat American standard UNC 5/8"-11 moare
Robinete noastre Avantaje : Mare fabrică TG producție de calitate și de Brand nou. Material : Aliaj de oțel de Acoperire : alb Spirala atingeți pentru filetare toate tipurile de cunoscut als, inclusiv oțel. completă CNC face garanta precizie mai Mare și mai durabil
Aplicație :
potrivit pentru prelucrare fier, oțel, cupru și aluminiu, mori de oțel.
Acest produs a aprobat ISO9002 internaționale de certificare
Dinți : American standard
Precizie : clasa H2
Dimensiune : UNC 5/8"-11dies
CANTITATE : 2 BUC.
Produse Show
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Caracteristici cheie

Fir De Direcție:
Chiar
Numărul De Model:
VD-HS-ONU 5/8-11
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
FUDO
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Numărul de Bucăți:
2 buc
Tip:
apăsați
Material:
Aliaj de oțel
Articol:
UNC MOR
Cerere:
Pentru mucegai oțel, cupru, aluminiu prelucrat prelucrarea
Caietul de sarcini:
UNC 5/8-11
Clasa de precizie:
H2
BUC:
2 buc